Dagens dikt..

Varför kan ingen förstå
Hur mycket varje dag kostar mig
Vad som ens krävs för att ta mig upp ur sängen V
ad jag behöver för att hålla upp min mask mot världen
 
Det krävs just nu så extremt mycket för att hålla mig upprätt
Så säg inte att jag är meningslös
och inte behövs...
För då kommer jag falla
och inte ta mig upp igen...

Dagen X

Jah, idag blev dag 7 med sprängande huvudvärk. Det är såå underbart, eller.. NEJ!
Var hos en doktor, som efter massa tester konstaterade att de antagligen skulle gå över av sig självt inom några dagar. Hur kommer det sig att jag inte tror henne?

Drog då som sagt tidigare från skolan, vilket var underbart, eftersom alla ljud får det att explodera av smärta och min balans låg på lååågt.. BLir väldigt lättirriterad då, särskillt när folk (känn dig inte alls utpekad ****) hela tiden kläcker idiotsaker och typ inte fattar hur dåligt man egentligen mår och hur mycket det kostar att ens hålla sig upprätt.. Såååå J'vla underbart..

Nu ska ja snart lägga mig å vila, försöka få ner huvudvärken och upp luft i lungorna.. Ha en trevlig eftermiddag....

Hur kommer det sig?

Varje dag föds någon
Varje dag dör någon
Varje dag går tusentals ungdomar till skolan
För att uthärda ytterligare en dag
Under lärarnas näsa

Är det någonsin någon som tänker på alla de som inte kommer fram, de som inte lyckas?
De som någonstans på vägen fastnat och kommer längre fram. Jag tror inte jag gör det, jag är för inne i min egen lilla bubbla, precis som alla andra också gör.

Jag är fast i ett problem utan egentlig mening, igen. Varför gör jag alltid så?
Sen gör jag hela tiden mitt lilla obetydliga problem större och större, klagar högre och högre, gräver in det längre i mig själv. Jag vet till och med vad jag gör fel, kan följa mina egna snedsteg, och gör om dem om och om igen. En person förföljer mina tankar, mina drömmar. Inte den person man tror.

Jag drömde inatt, förvirrade drömmar som var så extremt verklighetstrogna. Det var min födelsedag, men det var sommar, och förutom det så hade jag kalas. Övernattning, folk sov överallt. Mat fanns framdukad natten igenom, och jag sov inget alls. Duschen gick på, då och då. De andra sov sött... Sen var vi hos mormor, på hennes balkong där räcket nästan ramlade ner. Ganska läskigt, men ut där skulle jag.. och min drömde vän. Bah.. Vad vill mina drömmar, vad säger korten, vad säger mitt hjärta, vad säger min hjärna? Vad vill jag?

Idag är jag hemma från skolan, sjuker som jag är. Inte så bra, eftersom jag har konfirmander ikväll och vill egentligen inte skippa dem. Känner dem dåligt nog som det är. Sen att inte träffa dem på två månader. Dååligt.. Tror jag egentligen är hungrig, men mår mer illa. HATAR Å VA SJUK JUH!

Girls Night... At home <3

Ja, ikväll blir det mys hos Ems...<3
Ska bli så mysigt, jag och tjejerna bara. För första gången på ett bra tag. Pojkälsklingsvalparna brukar ju alltid vara med nästan. Så ikväll blir de ansiktsmasker, manikyr, massage (hoppas jag), MASSA MASSA PRAT, och säkert massa annat skumt.. Eftersom det är vi.
Ska bli underbart att prata lite med flikkorna. Händer ju så extremt mycket jämt och ständigt.

Speciella upplevelser, minnen som aldrig släpper.
Varför får man mördande blickar av vissa? Utan anledning? Ja, de kan man undra en stund över..

Igår hade vi estetworkshops, kom fram till att ja verkligen skulle vilja kunna akrobatik. Det var såååååååå roligt!
Vi steppade också, det var super, men såå svårt! Det slår knut på både armar och ben. Samtidigt. Lekar blev det en del, avslappning lika så. Är bara så glad att ja inte hamnade i samma grupp som Sommarplåga #1. Grupppen var, öhm, bra som den var... Tror ja..

Nej, nu borde ja nog försvinna iväg. Inte från planetens yta, bara några meter från datorn. Samma sak kanske, men ändå inte.

Jag kom och tänka på en sak...

När vi satt vid matbordet och åt idag kom jag på en skum tanke. En av grundtankarna i alla religioner (som jag hört något om) är ju att inte döda. Hur kan man då föra krig i en religions tecken? Hur kan man föra ett krig i t ex kristendomens tecken, med korset på sin fana, när ett av de 10 budorden kristendomens "lagar" är byggda på är "Du skall icke dräpa". Korsriddare sprang ju runt och dödade allt som kom i dess väg, för att ta tillbaka den heliga staden Jerusalem. Tror jag. Det är väldigt konstigt faktiskt.

Nu ska jag i alla fall fortsätta med min jättenödvändiga och försenade svenska-novell om fördomar. Tror aldrig det gått så dåligt att skriva för mig, någonsin. Det går bara inte. Varför har man sånna dagar?

RSS 2.0