För jag vet vad jag vill

Jag vill att du är här hos mig
Att du håller om mig sådär som förut
Jag vill att du tar min hand
och Hjälper mig genom det här
Det är du som måste ta steget fram
Mina rop de hörs inte mer
Jag vet att jag älskar dig så
Men det kan du inte tro på
Och jag kan inte låta dig veta igen
I rädsla

Så lyft mig högt upp i din famn
Inga faror kan nå mig där
Viska till mig orden
Du viskade i drömmen
Du är min riddare
Idag och alla andra dagar
Bara du kan rädda mig
Igen...

En liten dikt skriven av mig
Du vet inte vem du är, och du kommer nog aldrig få veta det heller.. Men vet om att jag älskar dig.. Alltid







Återblick..

Idag var det öppet hus på min gamla skola, trodde jag skulle sakna det åtminstone lite.. Men de gjorde jag inte!
Jag är så glad att jag slipper det helvetet nu, gymnasiet är så mycket härligare, större, finare, trots att vi inte lär oss något nytt alls. Men man blir så nostalgisk, går förbi skåpet och undrar vem som slänger in sina grejer där numera. Träffar gamla lärare man inte pratat med på länge, och undrar om de inte var bättre än de man har nu. Det var läskigt, jag fick rysningar av att se min gamla träslöjdslärare. Tycker verkligen inte om honom!

Sen när jag kom hem, efter några timmars nostalgi började jag söka runt på youtube och fastnade på några videos jag inte sett på länge. Och jag saknade honom, de har jag inte gjort alls förutom idag. Och de gjorde ont :( Jag trodde inte de om mig själv.. Men men, sånt är livet! Jag måste bara gå vidare lite granna, omogen och dum som jag är!
Jag vill ha någon att krama på!!

A ja... Så nu vill jag bara påminna alla som läser (inte för att ja tror att de e någon annan än jag, men ändå) att se månförmörkelsen inatt 04.01-04.50 typ :D

Vilken absolut ...

I think I am in love
but I am not sure.
Because this feeling
I never felt before.
It´s like butterflyes
in my stomach,
every time I see you.
And I dream about you
every night.
I just wonder what
I shall do.




Vilken absolut jättefulsöt dikt....
Jag är så extremt godissugen att jag inte riktgit vet vart jag ska ta vägen, många veckor kvar av fastan än :S MEI VILL HA NAPPAR!! CHOKLAD!! Att inte få de där sockertillskottet ja behöver gör mig väldigt mycke mer depp än vanligt.. Att min dröm inte går i uppfyllelse gör inte de hela mycket bättre! Ja vill se min dröm som sanning, jag vill leva i min dröm.. Varför får ja inte de??


Onsdag idag

Idag var det onsdag, första dagen helt utan godis!
Morgonen började ganska bra, förutom att jag försov mig på morgonen och knappt fick i mig nån frukost... Inte för att ja ville äta något.. Hatar att äta.. Satt i trappen på bussen eftersom den var full, med älsklingsMeteora. Vår andra lilla vännina var lika positiv och glad som alltid. "Fan Heller" är alltid en underbar morgonhälsning.

Det var såklart fiskgratäng till lunch idag i skolan, det ville ja inte ens smaka på. Usch! Så istället fick en brödbit slinka ner innan jag och Cin slog oss ned med "politikern" och "den kedjade konstnären" och pratade mycket länge. "Spelledaren" var oxå med oss. En del av samtalet handlade om Våt Mark, en annan om tröjor som kändes som klängande fruntimmer, och såklart hur dåligt McDonalds var för världen. Jag garvade mig igenom stora delar av det samtalet...

På Spanskan genomförde jag och Cin äntligen vår spanskapresetation om Guatemala, jag har en känsla av att det gick jättedåligt. Jag kan ju inte prata inför folk om jag inte vet vad jag pratar om så ja stod antagligen och stammade, knallröd i ansiktet, med händerna i fickorna, näsan i papprena och ryggen kutande. Usch!


Ut från sista lektionen tumlade jag sen, liten och svag, med darrande knän. Jag måste sett väldigt rolig ut. Sen sprang jag ut i regnet och gick hela vägen in till stan, i mina skor som ja inte får gå långt i. Inte så bra! Men jag kom ju på bussen, det är bra!

Nu sitter jag här och knaprar på frusna ärtor och förbereder mig för spanska imperfektverbändelser och Samhällskunskapsplugg för provet i övermorgon. Jag orkar inte! Inte utan sockerrrr....
Good Bye Cruel World!

Tjockistisdag

Ja, idag var de då fettisdag, semeldag, sista dagen innan fastan!
Jag har bestämt mig för att fasta i år faktsikt, fast bara en lätt fastning! Jag ska avstå från Godis, Läsk och McDonalds från imorgon till påsk! :D Det kommer bli svårt tror jag :S

RSS 2.0