Så sitter man här...

Ja, vad ska kvällens bloggg handla om då?

Kanske hur mycket jag hatar alla dessa normer man förväntas följa? Såg för nån dag sen, kanske var det igår, en film vid namn "Love Potion #9" som handlar om en forskare som har absolut noll-chans på kvinnor och sedan får en kärleksdryck av en spådam. Han delar med sig av upptäckten med sin kvinliga kollega(spelad av Sandra Bullock), som vanligtvis utnytjas av en man med mer fördelaktigt utseende, och båda två blir smått beroende av drycken. Hon charmar byxorna av en rik prins från England och får allt hon vill ha, han ligger med allt kvinligt han finner. Då kan man ju undra varför man har gjort det så att den kvinliga figuren finner EN rik man medan han får hur många han vill, och ses inte ens som någon slags player. Förutom det förändrar hon hela sitt utseende för att passa in i mallen för hur hon "SKA" se ut, med finplockade ögonbryn, nyrakade ben och mängder make up, eftersom hennes förut frissiga hår och stora glasögon inte passade för en prins flickvän. HAN däremot behåller sitt gamla utseende. Hur det sen slutade är en annan historia.

Varför är det alltid tjejerna som måste göra om sig för att passa in i mallen. Det verkar inte som att en kille behöver bry sig lika mycket om sina finnar och små skönhetsfel, och har absolut inget oformelt tvång på sig att hela tiden se ut som om han sovit de timmar han behöver och fått den mängd sol han behöver. Det vet jag förstås inte mycket om, eftersom jag är tjej, men enligt min uppfattning krävs det inte lika mycket av en man som av en kvinna utseendemässigt. En kvinna behöver en ny klänning till varje tillställning, en man behöver en svart kostym och passar in överallt. En tjej behöver spackla över varje liten spricka, medan en kille egentligen inte behöver bry sig så mycket. Jag har tillochmed hört kommentarer från en kille till sin flickvän I BADHUSET där han bad henne gå tillbaka in i omklädningsrummet och sminka sig lite "för du ser så ful ut utan smink".

Är det verkligen så utseendefixerad och ytlig vår värld har blivit?

Det var nog allt för mig idag, tack för din tid : )

I give it one more week

En vecka till har passerat. Och vad har jag vunnit på den?
Absolut ingenting...

Men jag ger livet en vecka till.. Om det händer något under den veckan som gör att det känns som det är värt det, så blir jag nog 17 år.. Annars vet jag inte....

Sista sommarlovsdagen ;(

Igår kväll såg jag en lokatt vid fotbollsplan, en lurvig liten sak, trodde jag. I skogen stog ett troll och grymtade i mörkret. Runt mina fötter flög andar och småskrymt. I luften kraxade vildvittrorna och bakom mig sprang grådvärgar och annat. I min fantasi i alla fall. Min fantasi är riktigt farlig ibland, gör att en tyst promenad i mörkret blir en jakt på liv och död. En dröm kan ta en till världens ände, men stanna i en chokladsåsbytta. Tror det är något fel på min hjärna ^^.

Idag är det den absolut sista sommarlovsdagen 2008, och jag har absolut ingenting att göra :( . Känns sorligt att spendera sommarens sista dag inomhus framför datorn och tittande på regnet. Vilken sommar...

Kräftskiva :)

Vi hade kräftskiva igår :)
Hos lilla Sophia, med massor massor av folk :) Det var jag, Sophia, Sara, Therese, Martin, Peter, Björn, David, Gustav, Ludde, Jacob, Anton, Zackarias, Simon, Victor och så kom Tom också.
Det fanns kräftor, och pajjer, och bulgursallader, och massa sånt. Jättegott och man åt tills man nästan sprack. Supertrevlig stämning, och ganska roligt när hela högen killar ställde sig bakom Sophias lilla dator och spelade Backpacker.. Eller när dom efter att vi alla hade ätit och sett film nr 1 började leka dunken vid kyrkan, ganska högljudda ^^. Vi flickor som var kvar gick och badade istället, i lånade badkläder ^^. Riktigt skönt i vattnet faktiskt =D
Många av våra pojkliga vänner är ganska musikaliska, så gitarrer och trummor spelades på nästan hela tiden. Vi bakade en kladdkaka också, som jag och Sara och Sophia inte fick smaka något av nästan. När vi hade bytt om var det inget av den kvar = ( .

Men en toppenkväll blev det verkligen =D

Nothing really matter, does it?

Well, that was an unplesant night.

Efter att sett klart på Pianot, stängde jag av tv, dator, borstade tänderna och hade släckt lampan halv 1 ungefär. Alltså ganska tidigt för att vara jag. Men tror du att min hjärna ville sova då?
Nej! Självklart inte. Utan istället låg jag där och vred mig, grävde ner mig i min meningslöshet och ältade i hur fel jag är, alltid varit och alltid kommer vara. Jippie!
Precis vad jag behövde, verkligen...

Framåt 3, halv 4 tiden somnade jag i alla fall. Tack Celine Dion för din underbara stämma <3 Hade jag bara sluppit alla skumma drömmar om choklad/kolasås och algvatten hade det varit ännu underbarare, då hade jag ju faktiskt fått sova på riktigt. Vid halv 8 ungefär vaknade jag (and that sucks), kunde inte somna om.

Måste man inte bara älska sånna nätter?

I guess I've got no words left

Jag försöker...
Försöker hitta orden...
Alla ord jag vill säga, som borde sägas, men jag hittar ingenting. Kan inte hjälpa att jag är underlägsen dig, i allt. Jag är svag, du är stark. Jag är feg, blyg, inåtvänd. Du är modig och utåtvänd.
Jag är din absoluta motsats...

But opposites attract, right?

I'd rather be his whore, then your wife!

Wow. Och jag som inte tyckte om den filmen
Titanic. <3
Nu satt jag ändå där, klistrad vid tvn, fast i denna omöjliga kärlek. Och grät .. Ja, jag grät ..

Båda två, Rose och Jack, de som ger ALLT för att vara tillsammans. Jack som räddar hennes liv. Finns sånna människor? Skulle någon ge sitt liv för att rädda den de älskar, om det fanns chans att överleva själv? Hur kan man tycka att en biljett som ledde till döden, ändå var värd det, bara för att han träffade henne där? Och vara tacksam över det? Och samtidigt kan man undra hur man kan leva med sig själv i vetenskap om att man lever tack vare att man tog någon annans plats på livbåtarna. *snyft*

Det är ju sånna filmer jag inte får se, sånna där snyftiga superromantiska filmer. De där underbara filmerna <3

Förutom det är det perfekt mysväder ute, regnar och blåser och har sig. Ska nog hämta en kopp varmt te och sätta på en söt film till, vet bara inte vilken. Saknar bara någon att krama på.
Den jag älskar.
Men ensamt är det.........

Would you die for me too?

Nu är det slut :(

2 veckor har gått.
Sommaren är slut, precis som mitt lilla sommarjobb. Det där som jag inte trodde att jag skulle överleva.
Men det gjorde jag, och jag kommer sakna dom. Massor <3
Det blev faktsikt 2 riktigt toppen veckor, med massor av pyssel, lek och stoj. Inte så mycket "stoj" sista veckan dock, då jag var på Virvel och alla barnen är tysta och lugna. Måste åka och hälsa på dem nåndag :)
Vi festade på tårta och glass idag oxå, Mattias slutade oxå idag.. Och han har varit där i 2 år. Stackars liten.

Som tur är kan jag inte sitta hemma och sakna de små sötungarna ikväll, eftersom det är Sicket Attans Röjj på 12an :D
Kom dit!!

Porrtroll?



Ytterligare en klockren kommentar, av en kamrat xD

Stämmer det?

Dag... 4

Nu har jag, tro det eller ej, överlevt 4 dagar på mitt arbete på fritids. Så söta ungar att man bara vill äta upp dom <3
Imorgon kommer det, kanske, vara 2 barn på vår avdelning.. och ungefär 4-6 personal ^^ Toppen, en dag till med ingenting att göra.. *suck*

Igårkväll var det mys hos Alex. Det var trevligt, förutom att vi fick vänta 45 min på pojkarna (Alex och Vic räknas INTE in där) som sen inte skulle ha mat. Väntan i onödan alltså *suck*. Men sen handlade vi massor av goda ingredienser till Tacos, och bakade en kladdkaka samtidigt, med för lite kakao och för mycket vanilj. Mycket speciell smak xD Titta på när de galna Pojkarna spelade Guitar Hero III blev sen, och kittlingsbrottning, och allmän död och "böghög". Trevligt trevligt, och varmt som fan ! Åt så jag nästan sprack, och när sen 4 personer lägger sig på en blir de INTE bättre! Jag lovar :S

Nu måste jag hitta det där satans receptet, innan jag somnar sittande *drewl*. Sitter redan halvsovande och dreglar xD

Tack för din tid !

3 months !

Minns du den där måndagen i Krakow för 3 månader sen...
Det var mörkt och varmt, och vi satt ute på vår balkong. Det hoppas jag att du gör, för det gör jag.
Jag minns att jag trodde att du skulle ramla ner från kanten, och att du lutade dig ut. På varsin kant satt vi där, länge, och bara var. Innan vi flyttade oss närmre, mycket närmre, och jag stal din värme.
Och du bad mig om en kyss, där i Krakows kyla där spårvagnen skrällde förbi. Du betyder så mycket för mig <3

Jag minns, gör du?

Dagens roligaste



Dagens hittills roligaste kommentar, för att den är så brutalt sann!

Jag tappar min humor ;(

Imorn blir det mys, med valparna, om alla idioterna dyker upp =D

Puss och smek <3

Bibeln

Jag har nu, äntligen, tagit mig för att plöjja igenom biblioteket Bibelns många böcker ..
Hittills tycker jag att stort fokus ligger på sex, ja, sex.

T ex [1 Mos 19:31-36]:
"Då sade en dag den äldre dottern till den yngre: >>Vår far är gammal, och det finns inga män här i landet som kan göra oss med barn på vanligt vis. Vi ger vår far vin att dricka och sedan ligger vi med honom. Så skaffar vi barn genom vår far.<< När det blev kväll gav de sin far att dricka, och sedan gick den äldre systern in till honom och låg med honom, och han märkte varken när hon lade sig eller när hon steg upp. Nästa dag sade den äldre systern till den yngre: >>I natt låg jag med vår far. Vi ger honom att dricka i kväll också, sedan kan du gå in och ligga med honom. Så skaffar vi barn genom vår far.<< De gav sin far att dricka den kvällen också, och den yngre systern låg med honom, och han märkte varken när hon lade sig eller när hon steg upp. Så blev Lots döttrar havande genom sin far." Till och med incest :0

Eller [2 Sam 11:4]:
"Då skickade David några män för att hämta henne, hon kom till honom, och han låg med henne fast hennes reningstid ännu varade. Sedan återvände hon hem."

[Hes 23:8]:
Hon fortsatte med horandet som hon hade börjat med i Egypten, där männen låg med henne när hon var ung, kramade hennes ungflicksbröst och lystet horade med henne.

Redan i första mosebok, på bibelns andra sida sägs det hur Adam ligger med sin hustru. Är det inte lite intressant att den religion som tror på avhållsamhet och sex=babies från början lägger så stort fokus på samlaget i den bok religionen utgår ifrån?

Döden närmar sig...

Idag är min sista dag i livet. Sista dagen i frihet...

Imorgon bitti kommer mina fötter ta mig till vägens slut, direkt till helvetet på jorden. Till världens ände. Min ände.
Döda mig försiktigt, snälla Hammarlundsbarn, låt mig dö smärtfritt xD

Haha! Jag börjar jobba imorgon, med små fritidsbarn, och kommer som sagt avlida. Så, jag tänkte väl mest säga hej då till de som mot förväntan läser min ointressanta blogg. Tack för den här tiden kära ni, och kom gärna på min begravning sedan :) Den borde ske i Hammarö kyrka på typ.. öhm.. fredag?

Finns det förutom det någon som har lust att leka med mig min sista levande dag? (a)

Adjö, farväl, vi syns inte mer..!

Älskar faktiskt de flesta av er <3


"The last enemy that shall be destroyed is death."

Väntaaaar...

Igår var det klassåterträff =D
Superskoj att hela.. öhm.. 15 av 33 dök upp =D och att jag och Sophia tog världens längsta omväg för att komma till Hagahallen xD Sämsta lokalsinnet i stan! Men det blev mysigt i gräset med kakor och solsken.
Innan hjälpte jag Sophia att göra söta små praliner till hennes mamma, och vi åkte solbåten in till staden. *tycka om*

My little Love åkte med hem sen, bad vid 2-tiden är alltid toppen (och då menar jag inte på dagen, utan på natten).

Sitter och fördriver tid nu, trött som tusan, men Magdalenasystrarna går på 4an om några timmar, måste ses <3

Tack och Hej Leverpastej ^^

Why can't you see through the mask I'm on my way to be, what the hell do you expect from me?

RSS 2.0