Meningen med livet

Nu.
Nu vet jag vad jag ska göra med mitt liv.
I julklapp fick jag boken "1000 places to see before you die", och mitt enkla mål är helt enkelt att försöka hinna se alla de 1000 platserna. Så nu behöver jag en resepartner, och massor av pengar.

Någon som känner för att åka med jorden runt?
Asia first ^^

Nu är det (snart) jul igen

Sista skoldagen.
Minuterna tickar förbi. Ytterligare en dag att sitta av, helt meningslöst. Fantastiskt. Julklappslistan ligger fortfarande kvar i bakre delen av huvudet, som en tickande bomb redo att explodera. Vilka onödiga och meningslösa saker ska jag införskaffa i år?

Satte mig precis i biblioteket, skolans bibliotek, för att få lite lugn. Hah. Man kan ju drömma, eller hur :)
Så, snart fler lektioner.

God Jul iaf :)

Julen är här


När jag kom ut ifrån dagens yogalektion började precis små snöflingor falla ner. Alldeles ensam vandrade jag längs den mörka, kullerstensklädda gatan mot stadens mittpunkt. Fylld av den där underbara lugna känslan man uppfylls av efter yogan. Då sa det klick i min hjärna. Eller pling kanske. Julkänslan infann sig på ett härligt sätt. Trots att jag nått mitt mål vandrade jag vidare, köpte mig en liten flaska julmust och satte mig helt lugnt på en bänk och tittade på snön i stillhet. Är inte vintern ganska fantastisk?
Och snart är det jul. Jul på riktigt den här gången. Underbart <3


1 december

Bara 23 dagar kvar till julafton.
Nedräkningen har börjat.

Jag har fått massor av tid att tänka idag. Allt för mycket. Och jag kom på en sak. Eller snarare mindes.
När jag var liten fick jag en liten present varje dag fram till jul, så skulle jag vilja ha de nu också. Bli sådär riktigt bortskämd varje dag fram till julafton. Med en extra chokladbit nån dag, eller ett extra hej från någon. Kanske en oväntad kram. En blomma den 10e kanske. Eller en fika någonstans :) . Tänk va trevligt det skulle vara.

Imorgon blir det opponering. Och Spring Awakening!!! =D
Uppstartsmöte för RFSU 19.00 på UNO också, hoppas jag orkar med. *håller tummarna*

Spoil me

RSS 2.0